Balázs – ceremóniamester

Őszintén szólva soha nem terveztem, hogy ceremóniamester vagy vőfély legyek, annak ellenére, hogy a nagyapám művészi szinten tevékenykedett ebben a nemes szerepben. Ez így is volt mindaddig, amíg évekkel ezelőtt egy szép napon meggondolatlanul igent nem mondtam egy felkérésre…

A visszajelzések és a saját tapasztalatok alapján annyira jól sikerült, hogy „kénytelen” voltam folytatni, mert szembesültem vele, hogy gyakorlatilag erre születtem. 🙂

  • Kimondottan fiatalos, ceremóniamester oldalról közelítem meg a lagzit, nem a hagyományos vőfély szerep felől! Nagyon szeretem és élvezem amit csinálok, mindig a legjobbra törekszem, ebből kifolyólag rengeteg pozitív visszajelzést kapok a munkámmal kapcsolatban mind a párok, mind a násznép részéről, szerte az országban.
  • Sok játék és program közül tudtok válogatni, hogy a nagy napotok szenzációs legyen! Természetesen csak az éppen kellő mennyiséget ajánlom mindenkinek ezekből, hogy a násznép számára élmény és ne teher legyen ez a nagyszerű alkalom.
  • Rugalmasan állok a ti elképzeléseitekhez és ötleteitekhez is, és szívesen segítek a megvalósításukban.
  • Mindenképp a Ti álmotok megvalósításán fogok munkálkodni, ezért az első pillanattól kezdve segítek a szervezésben, ha szükséges, folyamatosan konzultálunk és egyeztetünk amikor csak szeretnétek, egészen a Nagy napig.
  • Több éves tapasztalattal rendelkezem az esküvők, a rendezvényszervezés és az emberekkel való helyes kommunikáció világában.
  • Hangulatfelelős vagyok, csak akkor engedem el az este kezét, ha már tényleg önállóan is lezajlik, segítség nélkül.
  • Tudom mikor kell háttérbe húzódni, mivel az esküvő Rólatok, Családról és barátokról szól, nem pedig rólam.

A személyes hozzáállásom az, hogy a lagzitokon a 100%-ot nyújtom, mert számomra ez nem csak egy munkanap, hanem a Ti Nagy Napotok!

Kapcsolat: 

Call Now Button