Dj.Gabes és esküvői csapata

Egy egész csapat gyűlt össze, hogy valóra váltsa álmaitokat. Minden szolgáltatás egy helyen! Mindenki profi, nagy tapasztalattal rendelkezik, jól dolgozunk együtt. Válaszd ki a neked szimpatikus szolgáltatót, árajánlatunk minden esetben ingyenes. Célunk, hogy felejthetetlen, stresszmentes esküvőtök legyen, amire évtizedekkel később is örömmel gondoltok vissza.

DJ GABES

dj gabes esküvői dj

Kedves Jegyespár!

Először is, szeretnék gratulálni nektek! Közös életetek egy újabb fantasztikus szakaszhoz ér. Dj.Gabes vagyok rendezvény-és esküvői DJ, valamint esküvői csapatunk vezetője, koordinátora.

Ahhoz, hogy a Nagy Nap tökéletes és emlékezetes legyen egy stresszmentes buli elengedhetetlen. Én azon leszek, hogy semmi miatt ne kelljen aggódnotok, a Ti feladatotok csupán annyi, hogy élvezzétek az esküvői bulit. Esküvői Dj-ként sok stílusban otthon vagyok, nálam mindig a pár dönti el, hogy milyen stílusú zenék szóljanak. Kedvenceim és specialistásom: Retro, 2000-es évek zenéi, mai slágerek és igény szerint a mulatós. De nálam nincsen lehetetlen! Számos olyan esküvőn is zenéltem már, ahol a fő zenei irányvonal a techno, a minimál vagy a rock volt. Mindent személyre szabok, a fényeket, a zenéket, a szertartás hangosítását, az effekteket. Azt szeretném, hogy olyan esküvőtök legyen, amilyet megálmodtatok.

Király Péter - ceremóniamester

Király Péter

Szeretnétek az esküvőtökre egy igazán vagány, belevaló, sokak által jól ismert ceremóniamestert, akire mindenki felkapja a fejét? Akkor jó helyen jártok, hiszen az Éjjel-nappal Budapest főszereplője, a Konyhafőnök VIP győztese, a Nyerő Párosban és más műsorokban szereplő Király Péter csatlakozott esküvői csapatunkhoz.

Péter egy igazi esküvői veterán, az a profi szolgáltató, akire szükségetek van. Több, mint 10 év tapasztattal és 250 esküvővel a háta mögött számára nincs megoldhatatlan feladat. Vicces, kreatív, modern ceremóniamester, akit a váratlan helyzetek sem hoznak zavarba.

DJ HORPI

Kedves Érdeklődő!

Köszönöm, hogy oldalamra kattintottál és bemutatkozhatok neked. Dj.Horpi vagyok, Dj.Gabes csapatának és a DWG DJ Stúdió oszlopos tagja, esküvői dj. Mindig is fontos volt számomra a zene és sokat álmodoztam arról, hogy Dj legyek. Specialitásom a kisebb létszámú, családias hangulatú esküvő. Nálam mindig a pár áll a középpontban, azon vagyok, hogy az elképzeléseiket meg tudjam valósítani és évekkel később is örömmel gondoljanak vissza az esküvői bulira.

Szilvi – szertartásvezető

Szilvia vagyok. Menyasszonyként találkoztam a szertartásvezetéssel a saját esküvőnk kapcsán. Azóta én valósítom meg a különleges és modern megoldásokat kedvelő párok elképzeléseit. Élvezzétek Ti is a “wow, ilyen izgalmas esküvőn még sosem jártam” pillantásokat a szertartásotokon.

Adrienn - szertartásvezetés és esküvőszervezés

Kedves Jegyesek!

Adrienn vagyok szertartásvezető és esküvőszervező, örömmel csatlakoztam Dj.Gabes esküvői csapatához.

Szerencsésnek mondhatom magam, hiszen a munkám mellett mindig is ott bujkált bennem egy fiatalkori “Álmom”  az Esküvők varázslatos  légköre, rendezése, szervezése, illetve levezetése.  Számomra fontos a kommunikáció és az emberek iránti tisztelet és szeretet.

Munkám során boldog emberekkel találkozom, akik életük legszebb napjára készülnek, így ez engem is olyan boldogsággal töl el, hogy egész évben lendületesen tudok dolgozni, hisz azt csinálhatom, amit szeretek.

Balázs – Ceremóniamester

Balázs vagyok, az esküvői csapat ceremóniamestere!

Őszintén szólva soha nem terveztem, hogy ceremóniamester vagy vőfély legyek, annak ellenére, hogy a nagyapám művészi szinten tevékenykedett ebben a nemes szerepben. Ez így is volt mindaddig, amíg évekkel ezelőtt egy szép napon meggondolatlanul igent nem mondtam egy felkérésre…

A visszajelzések és a saját tapasztalatok alapján annyira jól sikerült, hogy „kénytelen” voltam folytatni, mert szembesültem vele, hogy gyakorlatilag erre születtem. 🙂

Call Now Button